Perfekte IT-løsninger til små og mellemstore virksomheder

Anti-Virus

Beskyt alle dine enheder og få en onlinesikkerhed med realtidsbeskyttelse mod virus, ransomware og andre onlinetrusler.

Online Backup

En komplet online backup løsning med høj sikkerhed der beskytter mod ransomware. Gendan hurtigt filer fra en ren, ikke-berørt backup version af dine systemer.

Disaster Recovery

Når din virksomhed er nede, kan du hurtigt komme tilbage i drift med Trustbox Disaster Recovery. Disaster Recovery reetablerer nemt hele din virksomheds servermiljø og IT system hurtigt.

BACKUP RESELLER PROGRAM

ONLINE BACKUP

Online Backup

Trustbox backup er dedikeret til at beskytte dine data. Det gør vi med udvidet sikkerhed og med adgang til ubegrænsede versioner af filer.

Komplet Beskyttelse

Trustbox tilbyder både standard eller skræddersyede løsninger, til beskyttelse mod de stigende sikkerhedstrusler mod danske virksomheders IT-systemer og data.

Sky Valg

Trustbox backup kan replikere til næsten enhver cloud, herunder Trustbox cloud, privat cloud og offentlige clouds (AWS, Azure, Google, IBM SoftLayer / BlueMix)

DISASTER RECOVERY

Tag et snapshot af hele virksomhedens servermiljø, og drastisk reducere reetablerings-tid

Når IT-infrastruktur går ned, så er du oppe at køre igen i løbet af sekunder eller minutter

Med både en backup og en disaster recovery, kan virksomheden hurtigt genoptage drift og produktion

RESELLER SUCCESHISTORIER

Bemærkelsesværdigt enkle og overkommelige cloud backup løsninger til alle virksomheder.
Det siger vores reseller partner om os.

IT service partner

“Vi fungerer som It afdeling for mange mindre virksomheder,
og bruger Trustbox i til de fleste af vores kunder.
Det er trygt at vide, at der tages automatisk backup, og at den sikres i flere versioner og lokationer, så vi kan garantere vores kunder at deres data ikke går tabt i tilfælde af virus, ransomware, nedbrud, tyveri etc.
Med muligheden for at arbejde online, kunne vi logge ind og restore vores kundes data fra solsengen på ferien, da de var så uheldige at få virus i sommerferien. ”

Erik Thimm
Thimm.dk

Rådgivende arkitekter og ingeniører

“Vi er meget glade for vores samarbejde med Trustbox, som vi har benyttet i over 2 år nu til at klare back-up af vores iler. Vi føler os meget trygge med deres service, og især deres brugerflade, herunder app og personlige side, er enormt brugervenlig og lige til. Vi har specielt haft meget glæde af, at kunne downloade filer og dokumenter med vores tabletter eller telefoner, når vi er ude til møde eller skal arbejde hjemmefra.”

Diego Cubillo Nielsen
Arkitekturlab

Entrepenør

“Vi er enormt tilfredse med at benytte TrustBox som leverandør af vores data backup. Vi har som virksomhed eksisteret siden 2006 og har en masse projekter liggende trygt hos TrustBox. Det giver os en tryghed at vide at alt automatisk bliver sikret en gang i timen. At deres bekendtskab samtidig har givet en økonomisk besparelse tager vi da også med. De gange vi har brug for deres hjælp har de været både hurtige og gode til at besvare vores spørgsmål nemt og enkelt.”

Lars Mørch
OL Gulve

Partner

“Som forhandler har jeg mulighed for at tilbyde mine kunder et sikkert backup produkt. Mine kunder ligger stor vægt på at det er nemt at bruge og at alt bliver gjort for dem. Der ligger en stor frihed i at kunne arbejde fra alle styresystemer lige meget hvor jeg eller mine kunder befinder sig. Man føler sig tryg ved den backup der tages, hvilket giver sikkerhed, både i hverdagen, men også i tilfælde af tyveri, uheld & brand mv. Selve samarbejdet mellem Guldborgsund IT Aps og Trustbox fungerer optimalt og med hurtig responstid på teknisk support.”

Thomas Jørgensen
Guldborgsundit Aps

Bliv Partner idag

Vil du gerne kunne tilbyde dine kunder en nem og tryg backup løsning til deres data?
Så bliv reseller af Trustbox idag!

© Copyright | Trustbox A/S | Cvr: 37588822 | HOTLINE Gratis rådgivning 44 22 12 12 | Maglebjergvej 6, 2800 Kongens Lyngby
Er du i tvivl om din IT løsning er den rigtige?
Sikkerhedskrav
Compliance krav
Nødplan
Få en uforpligtede snak med en af vores IT specialister og se om i opfylder de nødvendige krav
2018, GDPR KLAR?